Dajana Benilani Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja nie idę Ja nie idę przez mgłę Ja przez mgły przebiegam Jeśli się rozbiję jeśli rozbiję się o ścianę To chcę umrzeć chcę umrzeć z rozpędu Nie mam za mało lat żeby hodować półpancerzy bo urodzaj w tym wcieleniu ale mam po uszy prostej drogi z serca do ucha a jutro, a jutro zrobię pranie i upiorę wszystkie durne myśli a skarpety wyrzucę i będę chodzić boso jeśli nawet Szekspir o nas pisał to spieszył zakończenie bo przecież rozwaliliśmy wszystkich a sami żyjemy, i to bardzo przyjemnie w swoim życiu chodzę, tylko oglądam na razie, ale przybędzie któregoś dnia statek piratów przypłynie na niewidzialnej macce potwora spagetti i ja wtedy stanę na najwyższej wierzy i powiem -TEGO!
lubię latawce Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 wieża ż ;-) :P nie wydaje mi się to ortem, tylko przekombinowaniem :P no, generalnie, są przebłyski - jest nadzieja.
Dajana Benilani Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dzięki! "jest nadzieja" :-)))))
Baba_Izba Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Najlepiej podoba mi się zakończenie. Reszta przyjdzie z czasem. Będzie dobrze! Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi