Seniorita Grzesznica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...ja już nie słyszę... ...ja już nie widzę... ...po prostu nie czuję... leżę na podłodze twoich wspomnień czekam aż znowu weźmiesz mnie siłą wydrapiesz mi z oczu resztki czystości leże znowu na twojej pościeli czekam aż zerwiesz ze mnie resztę niewinności moja dusza błądzi po twoim pokoju w podartych koronkach i porwanych pończochach - a ja - ...spełniam marzenia czarodziejską różdżką, utkaną z twojej skóry... [sub]Tekst był edytowany przez Seniorita Grzesznica dnia 09-06-2004 14:15.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyznam, ze utwór się spodobał - jedynie zakończenie uważam za troszkę niedorzeczne - może nie jestem w stanie ogarnąć... pozdrawiam serdecznie
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja rowniez nie rozumiem koncowki :( pierwsza zwrotka tez mi sie nie podoba ale reszta calkiem ciekawa.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Drugi wiersz czytam i, proszę wybaczyć, mam nieodparte wrażenie, jakby peel opowiadał o czymś, czego sam nie przeżył. Coś w stylu męskich rozmów "z jaką to ja miss nie byłem i co to ja nie robiłem".
Rekomendowane odpowiedzi