kasiaballou Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratulacje, Pani jest niesamowita :) lubię Pani wiersze pozdrawiam. kasia.
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 zmierzch gubi szczegóły maskuje rysy twarzy maleją w oddali / wyrwałem tylko to reszta nieprzyswajalna jak dla mnie w takiej formie jakby go poukładać ale nie będę tego robił oduczam się powoli chyba że wrócę i to zrobię kiedyś tam warty jest jeszcze kilku kosmetycznym zabiegom / see u /
Baba_Izba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 kasiaballou: dziękuję Kasiu, że ponownie zajrzałaś. Same życzliwości - baba
Baba_Izba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że przeczytałeś, dziękuję za uwagi, ale byłabym zobowiązana, gdybyś zechciał, choćby kiedyś - uściślić. Z góry dziękuję, bardzo mnie zaciekawiłeś, proszę! Serdeczności - baba
IN Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 szkoda, że nie zachowałaś wersji z "granatem" nie zdążyłam jej się przyjrzeć :)))
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 zmierzch gubi szczegóły maskuje rysy twarzy i uśmiech kontrastuję odcieniem świateł pomarańczowe latarnie nieruchomieją w spojrzeniach umartwionej sowy oczy nie znajdą bezpiecznego punktu nie przycumowane maleją w oddali niezidentyfikowanej / wróciłem i namieszałem i zostawiam i dziękuję że mogłem pogrzebać . /
Baba_Izba Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, mnie się też to skasowalo, niestety, czasem nie panuję nad tą maszynerią. (Teoria złośliwości przedmiotów martwych) Pozdrawiam, dziękuję - baba
Baba_Izba Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, że wróciłeś. Wynik grzebania całkiem, całkiem! Wyszedł fajny, tyle , że w innym (niż mój) -duchu- wiersz! Ż życzliwoscią pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi