blu Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 I muśnięcie, pocaunek śmierci Leuviahu! wybacz, nie umiem trącona nadzieja, przepadło umiera we mnie wiara, wytrwanie malowidła nabierają ciemnych barw kolorowe obrazki ktoś schował do szuflady ktoś? zatracenie marzne, otulona ciemną płachtą przychodzisz, czuje popatrz na mnie ja płaczem zmywam ból a tak bardzo chciałam ten napis na duszy "non omnis moriar"- za późno
Pancolek Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nie kupuję tego pocaunku. Na nie. przepadło trącone malowidło i nabrane w garści barwy ktoś schował do szuflady Po zmianie zostaje tylko to. - Pancuś
Rachel_Grass Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 mnie także nie trąca. cóż, ten pocaunek jest naprawdę straszny, zmień to, proszę. nawet nie umiem się skupić na wierszu, chociaż cały czas żywię nadzieję, że to zwykła literówka.
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 to brzmi jak mantra, nie jak wiersz. Nie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi