magdalena dalecka-krygier Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Dla Ciebie żyję Dla Ciebie myślę Słucham dla Ciebie Dla Ciebie sny śnię Dla Ciebie idę Dla Ciebie stoję Oddycham dla Ciebie Wiem i poznaję Dla Ciebie kocham Dla Ciebie pragnę Słowa ubieram Myśli odgadnę Dla Ciebie jestem Dla Ciebie błądzę Biegnę dla Ciebie Pragnę, mam żądzę Wszystko co robię Robię przy Tobie Chcę Cię zatrzymać przy sobie! Darkowi 10.05.2008
magdalena dalecka-krygier Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Proszę o opinie drodzy pisarze- wy jestescie najbardziej obiektywni. Dziękuję i pozdrawiam
Akster Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 IMO minusy: "Wiem i poznaję" ---> w tym miejscu się rytm troszke psuje.. 2 x pragniesz - mozna by zmienić można by powymyslać troszke oryginalniejsze orzeczenia, ale to tylko moje zdanie;) zmieniłbym jeszcze przedostatni wers Plusy: wiersz bardzo kobiecy, oddanie, uległość, emocje... bardzo mi sie to podobało kto nie chciałby być Darkiem :)
Rekomendowane odpowiedzi