Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może... ale mimo wszystko do mnie nie trzeba dwa razy... [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 09-06-2004 15:05.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dzięki Witoldzie - miło, że zechciałeś mnie przeczytać pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, cieszę się, że niechciana przez innych końcóweczka wiersza jednak kogoś nie drażni - pozdrawiam serdecznie (i błagam... nie na 'Pan')
Kuba Jasiński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pierwsza strofa spiętrzona jak wieża... Pewnie dałoby się trochę ponarzekać, ale co poradzić wiersz mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło nie miło Michale - ale klimacik stworzyłeś niczego sobie - wysoko Twój dom umieszczam w swej pamięci serdeczne pozdrówko W_A_R
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za opinię - jeden z Twoich pierwszych (chyba mogę per Ty?) komentarzy i bardzo miły: ). Pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Witoldzie - a tak z czystej ciekawości - jakie jest Twoje zdanie na temat ostatnich 2 wersów? bo mam dylemat...
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te ostatnie dwa wersy są (przynajmniej dal mnie) z Faros - ciekawie komponują obszar morza z wytarciem łzy (światłości) z odpływów i przypływów - talerz to też rodzaj sprzętu kuchennego a czasem przyda się jako podstawka pod donicę nad fosą parapetu - a łza - dla kwiatów życiem serdeczne pozdrówko W_A_R
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczekiwałem takiej odpowiedzi - dziękuję serdecznie!! miłej nocy
Rekomendowane odpowiedzi