Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 16 749
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witam - serdecznie ci dziękuje za ten pozytywny komentarz -
Pzdr.
Witam - miło że czytałeś - dziękuje uśmiechem -
Pzdr.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Leszczym Michale, nie mam nawet ochoty żeby pracować przy pomocy AI. Ale odnalazłam w sieci takie piosenki poetyckie, do których AI dodał muzykę i obraz. Zapewne robili to spece i fachowcy i powiem Ci, że to akurat mi się podoba - i wkleiłam je tam, gdzie na portalu jest miejsce na Poezja Śpiewana. Rap, chip-hop, podobnie jak sztuka graffiti jest dla mnie sztuką chwilową i nie leży zupełnie w moim guście. Zaglądam do Twoich utworów, bardziej przez ciekawość. Serdeczności :) -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Berenika97 A no właśnie i po to temu ma służyć również wycofywanie gotówki i szereg tym podobnych dziadostw. Burzę się przeciwko temu, ale już parę lat temu połapałem się, że jak zrobią i jeśli cokolwiek mojego przeczytają lub usłyszą to wprowadzą wszystko zupełnie na odwrót :) To dotyczy zresztą wielu piszących na tym forum. Wiesz uskutecznianie na odwrót, tak to działa niestety :// Czasem naprawdę nad tym boleję :// -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
Jest jeszcze inny sposób, który nawet wolę, myślę, jak będzie miło z Marysią wieczorem. lecz uważaj niejeden już do Marysi wzdychał czy ona przypadkiem gdzieś nie nosi hifa :)) -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Leszczym Za każdym wyciętym drzewem pod nowy wiadukt i za każdym zlikwidowanym zjazdem na wieś stoi cichy chichot inżyniera, który wie, że właśnie odebrał komuś ostatnią nadzieję na spontaniczną ucieczkę od cywilizacji i nie tylko. A człowiek od zawsze potrzebował poczucia, że ma dokąd uciec. Przed teściową, przed terminami, przed samym sobą. Tą drogą ucieczki była polna ścieżka, gdzie można było pomyśleć, albo mała droga lokalna z pięknym widokiem. A „wyższa inżynieria drogowa” to metafora nieubłaganej systematyzacji życia. Buduje nam gładkie, szybkie i wydajne trasy, ale tylko z punktu A do punktu B. Nie ma miejsca na błądzenie, na spontaniczną zmianę planu, na skok w bok. :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne