Baba_Izba Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Beenie, Ty czytasz między linijkami!( nie tylko wierszami)! Nawet w pierwszej wersji miało być: "ceremonia nie tylko parzenia wzbogaca", ale doszłam do wniosku, że bez "nie tylko" będzie mniej słów - a bardziej do myślenia. Ciekawa byłam, czy ktoś zwróci na to uwagę. Dziękuję ślicznie za przeczytanie i komentarz, serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie moyna, sens nie jest bey, miło mi bardzo, za obecność i wpis pięknie dziękuję i zapraszam, pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ponownie Darku - dziękuję za zajrzenie, naprawdę - bardzo mi miło, pozdrawiam z uśmiechem - baba
Baba_Izba Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wejrzenie i słowa. Są rzeczy nie do odrobienia: np. stracony czas. Potem można już tylko żałować. A komórki przecież każdy ma - własne. Fakt! Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi