Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 jest chińczyk który maluje językiem różne twarze i ciała ja również lubię się bawić w artystę jesteś pomalowana wysychasz z barwami wysoko piszcząc wiesz gdzie będę nakładał i gdzie na dłużej zatrzymam pędzlisko zmieszam farby w kolanach potem wilgocią płynów ustrojowych od nowa zrobię mokro kropelki na skórze dzieła rozciągnę kołdry kształty obloką dostaję zamówienia jak ten chińczyk… przyjdź czasami – mieszkasz blisko lubisz malować językiem – przećwiczmy panoramę racławicką…
Marlett Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Jimmy! Zatrzymały mnie płyny ustrojowe;Płyny ustrojowe - mieszanki wodne występujące w i poza komórkami organizmu. Zalicza się do nich krew, ślinę, chłonkę, płyn mózgowo - rdzeniowy, soki trawienne. Ich objętość stanowi nawet 80% ogólnej masy ciała Można się zaślinić;)) Uśmiechu.
Agata_Lebek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Bardzo majowy tekst;)ale ta panorama racławicka to już chyba przesada;)Pozdrawiam
IN Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 chwacko zawadiacko i literalnie artysztycznie ;) :)
Adaś Marek Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Brak mi tu fantazji, i uczuć,niezależnie od doboru słów odnoszę wrażenie, że to tylko gimnastyka. A jeśli "pędzlisko" w domyśle duże to rozdzielczość obrazu mała, malowanie pomyka z szybkością expresu także panorama w zasięgu możliwości. I te zamówienia, to nie artysta, raczej masażysta.Utwór "wysoko piszczy " przy czytaniu jak pocierane szkło a tego nie lubię. Pozdrawiam:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bywa, napisałem go żeby jako tako poćwiczyć rytmizowanie tekstu, wypadam z wprawy kiedy muszę jednocześnie panować nad treścią zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tatataa ;p toż to grafomania w najczystszym wydaniu droga paINi ale nawet się starałem zdrówko i dzięki za zawadiacko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podeszło pod rym ;j zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj troszk€ mi się wyjechał za linię znaczy ... ;p cześć Jimmy
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Następna org.ia jak napisał Haniball ale głęboko płytsza, a może ginekologiczna... pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko ćwiczenie, nie musi być widać emocji dziękuję za wizytę pozdrawiam Jimmy
IN Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tatataa ;p toż to grafomania w najczystszym wydaniu droga paINi ale nawet się starałem zdrówko i dzięki za zawadiacko Jimmy toż taka, że aż można się Boyać a ja czasem lubię ;)
Rekomendowane odpowiedzi