Waldemar Talar Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 bez wietrzny ranek zwisa czerwony sztandar upokorzeń i łez
Zbyszek_Dwa Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 bez wietrzny ranek powiewają biało czerwone upokorzenia - bez nas
Waldemar Talar Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że zajrzałeś Przemysławie-ciekawe twoje haiku. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Równie mocne haiku Zbyszku-lecz czy wszyscy je zrozumieją...- bo ja mocno tak. Dzięki za odwiedziny. miłego popołudnia życzę
Zbyszek_Dwa Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Coś mi się zdaje, że podobnie myślimy o sprawach spoleczno-politycznych. Takie poglądy nie są rzadkością, mimo pozorów. Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie spotkać duszę tak podobnie myślącą- wielkie dzięki. spokojnej nocy życzę
Wątpliwy Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 w tę noc nawet gwiazdy się schowały ten smutek taki znajomy-czerwony...
Waldemar Talar Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakby rozumiały o co nam chodzi- podoba mi się twa myśl Wątpliwy zdrówka życzę i słoneczka
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 bezwietrzny razem piszemy ;P zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi