Koval_ZNowin Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Za firanką stoi jutro, nie chce pokazac twarzy. Może ze wstydu chciała by nigdy nie nadejśc. Blizna na dłoni - prosta metafora do odgadnięcia, kolejna bitwa. Ukrywa się w nocy, aby nad ranem nałożyc kolejną rękawiczkę na spracowaną rękę. Jutro, stoi z firanką, która sukienką. Wygląda za okna do mojego świata. Idziemy spac
Baba_Izba Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 jeśli "jutro", to chyba "ono", a nie "ona". Za dużo tych "moja", "moje","mojego". Z pozdrowieniami - baba
Koval_ZNowin Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A czy jutro nie może buc kobietą? Pozdrawiam:)
Baba_Izba Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaję - może! Pozdrawiam serdecznie - baba
Antoni Slawbicki Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 gdyby tak jeszcze trochę pokombinować, to i coś z tego tekstu mogłoby być, według mnie do poprawki, ale nadzieje są
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Nadzieje wszystkiemu winna, dziękuje i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi