Lea Len Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 czekanie na ten jeden moment przywołuje to co już za nami toniemy w kolejnej szklance coli lepkiej od porównań oceniając to co było i iskrzy się przez chwilę w twoich oczach interpunkcja uczuć chcę głośno krzyczeć TAK TAK TAK lecz milczę wbrew sobie wbrew tobie wbrew nam gasną latarnie szarzeje nastrój szklanki po coli puste wstajesz mówisz cześć nie patrząc na mnie a ja bezgłośnie niewidocznie wyznaję ci miłość i przeklinam siebie
Łasic Kumaty Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Genialne !!! Ale tak osobiste, że aż mnie boli.... pzdr
Lea Len Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dzięki stokrotne. Pięknie pozdrawiam-Lea Len
kokopustelnik17 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dziekuje ci za to ze wiesz jak to jest! dziekuje ci za to ze wzruszasz do lez:) wiersze piekne piszesz przerywajac zgubnac cisze o jedno tylko prosze i prosby me do ciebie wznosze:) ocen moje wiersze:) te ostatnie i te pierwsze:) PIEKNY WIERSZ POZDRAWIAM
Lea Len Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ślę tysiące uśmiechów w Twą stronę i cieszę się, że pozyskałam takiego poetę jak Ty, jako czytelnika moich bardzo intymnych wierszyków. Najserdeczniej- Lea Len
kokopustelnik17 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o kim to bylo?:) bo jesli o mnie to chyba przesadziles:) ale jesli naprawde tak uwazasz to przeczytaj i skomentuj wszystkie wiersze i to tu na forum jest muj dramat w serwisie dla poczatkujacych:) nazywa sie: Tajemnica Dymitra:) :) moja 3 ksiazka ktora pisze:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi