Coolt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 budzi się drżenie przejęte galopemnadchodzi cwał za szybko by zobaczyć znaki za wolno by zaskoczyć grawitację kontrolne słońce zapala się już czas na Ten wybór czy to Ta którą znam skąd mogę wiedzieć bez iluminacji bez porównania wchodzę w ostry zakręt zanosi się na poślizg22:59, 13 kwietnia 2008 po podróży do Sobótki i wdrapaniu się na Ślężę
BoboFrut Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dziwne, że ten wierszyk jest tak omijany w drodze do* moim zdaniem forma nie jest zła. tylko, że rekwizyty nie przemawiają do mnie, może za mało jeżdżę samochodem (a prowadzę:p). czekam na inny wiersz:) Pozdrawiam.
Coolt Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Stefanie: najpierw była niezla jazda, teraz jest ostra. Rozumiem, że lepiej? ;) Bobofrut: mnie też trochę dziwi to omijanie. Może to wynika z tego, że wiersz był wcześniej w warsztacie, gdzie dostał kilka komentarzy. Zachęcam jednak wszystkich warsztatowych wizytorów, do ponownego przeczytania i skomentowania, bo wprowadziłem 2 istotne zmiany i chciałbym wiedzieć czy na lepsze :) Pozdrawiam ciepło Coolt
M._Krzywak Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Na razie nie mam zdania - "ostry pościg" wybił mnie z toru. Aczkolwiek o żadnym "złym" wierszu mowy nie ma. Pozdrawiam.
Coolt Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Czekam w takim razie aż posiądziesz zdanie. może wchodzę w ostry poślizg zanosi się na zakręt --- byłoby lepsze ;) Nie mam nic przeciwko, żeby wiersz był "zły", jak długo będzie piekielnie dobry. Pozdrawiam ciepło Coolt
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 budzi się drżenie przejęte galopem nadchodzi cwał za szybko by zobaczyć znaki za wolno by zaskoczyć grawitację" do tych słów bardzo mi się podoba reszta zamknięta przed zwykłym czytaczem, jak konspiracja:) chociaż język ciekawy, pełen emocji, (ale ja - bez bicia- nie rozumiem) serdecznie Colcie!
Coolt Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to nowa wersja, reszta jest milczeniem? :) Jestem pewien, że każdy czytacz znajdzie swoją interpretacje tego utworu. Zwłaszcza tak niezwykły jak Ty. Ja mam gotową interpretacje tego tekstu, jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę przedstawić co autor miał na myśli Pozdrawiam ciepło, dziękując za komentarz Co(o)lt
Rekomendowane odpowiedzi