Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dobre zestawienie domu z kluczem, ale myślę, że w tej wersji, to można odczytać tylko jako powrót dzikich gęsi.
A gdyby ciutkę zmienić szyk, to pojawi się też obraz powracającego do domu, któremu gęsi wskazują kierunek…

powrót do domu
nad głową klucz
dzikich gęsi

Pozdrówka
O.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• za oknem klucz lecących ptaków otworzył niebo ornitolodzy zatoczyli jeszcze jeden krąg   cień naszego kota mruczy w szuwarach błękitu
    • @Bożena De-Tre ziarno musi być dopilnowane pomyślałam-:)Czasami bywa tak że to Rodzice jedzą zielone winogrona a zęby cierpną synom..taka myśl czyjaś(?) z tyłu głową podpowiedziała mi…odpowiedż.
    • @Duch7millenium Jest takie miejsce na ziemi .Pośród kaskady obłoków gdzie trawa dotyka nieba ..tam człowiek bezpieczny jest.Grunt to uwierzyć w ciszę ..zaprzyjażnić się z nią( ona w Tobie jest).Czy życiodajna tam Ziemia nie wiem?Pozdrowienia serdeczne.
    • @Roma   Moje życie nadawałoby się na film melodramatyczny, zresztą: mój rocznik to osiemdziesiąty pierwszy i jestem dzieckiem przemian ustrojowych, poza tym: jestem bezpośredni - mówię co myślę, kilka lat temu zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową i blisko cztery lata żyłem jako osoba nielegalnie bezdomna, każdy psychiatria pani powie - w moim organizmie zaszły nieodwracalne zmiany pod względem psychoemocjonalnym, każdy zdrowy ludzki mózg jest plasteliną, natomiast: chory - betonem.   Łukasz Jasiński 
    • kiedyś zostanie  garść popiołu to ciało a dusza  dusza nie będzie  długo samotna tam ...  dostanie ciało  takie o jakim  marzyła na ziemi   przekona się  że to ziemskie  które nie zawsze...  się podobało  było także wspaniałe ...   3.2025 andrew Sobota. Już weekend
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...