Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 król pije błazen maluje nam twarze czarną farbą za karę że nie patrzyliśmy jak w gardło władcy wlewają alkohol władcy król pije światłocień na nosie warzy z tłem płóciennym rozpływamy się w toast naszej nagości ugaszczanej lecz bardziej naszej król pije przełyka coraz zachłanniej raz po raz żart nie nadąża tych min portretować i tak nie chcieliby nas na obrazy król pije a zatem król jest pijany
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 błazen maluje nam twarze czarną farbą za karę że nie patrzyliśmy jak w gardło władcy wlewają alkohol władcy--- myślę że za blisko siebie te same wyrazy a może nie? może to taka przekora? serdecznie Jimmy
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 patrzymy, ale i częstujemy, nalewamy, zachęcamy, za mamę, za tatę, za babcię, na smutki, na wesele, a króle pijaniutkie! I my - na czarno! Pomyślałam o tym samym, o czym napisała Stanka. Pozdrowiam - baba
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamierzone jak najbardziej. Słyszy się przez to taki podtekst: to nas nie dotyczy pozdrawiam i dzięki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no w zasadzie tak, odsyłam do poprzedniej odpowiedzi ;) trzym się Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lud pije, to i król musi, no iakcyza do budżetu. Pozdrawiam Jimmy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. akcyzę też by się przydało ruszyć ;) zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi