Monika Kulczyk Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Czasami trzeba coś zgubić aby później inne odnaleźć przemilczeć by nie powiedziec zbyt wiele słuchac by nie utracić ważnych słów cierpieć by zrozumieć innych oddać podwójnie zyskając zasnąć by na nowo się zbudzić Czasem trzeba odejść aby dotrzeć do celu. 20.02.2003
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorry, trochę skóciłam i poprawiłam błędy, możesz zrobić edytuj i wklej to co poprawiłam
Baba_Izba Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 trochę pogmerałam w Twoim wierszu, mam nadzieję, że nie weżmiesz mi tego za złe. Nie twierdzę, że tak lepiej, inaczej.czasami trzeba zgubić żeby później odnaleźć przemilczeć nie mówiąc zbyt wiele słuchać bez utraty ważnych słów cierpieć by zrozumieć innych dawać podwójnie zyskując zasnąć na nowo się budzić casem trzeba odejść aby dotrzeć do celu Pozdrawiam mile - baba
Robert_Siudak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 'czasem trzeba odejść, aby dotrzeć do celu' to chyba jedyne co do mnie przemawia, bo umówmy się że wszystko co powyżej tego w wierszu, to odkrywcze nie jest, i już kiedyś ktoś to powiedział lub napisał, może by tak jeszcze raz przemyśleć niektóre motywy i pokazać w inny sposób niż w tekście. Pozdrawiam.
Monika Kulczyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dziękuje za wszystkie podpowiedzi i komentarze, są dla mnie cenne :) wiem, że nie przekazałam w tym wierszu niczego nowego...ale to takie małe przypomnienie!
Rekomendowane odpowiedzi