zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 zerwiesz róże w moim ogrodzie kolcami skaleczysz czerwone wino kroplą zbłądzi we mnie w kolejnej odsłonie wyznań oddasz mi leonidy spadających gwiazd wieczorem z głową w zagłębieniu poduszki spokojnie zasnę cóżto był tylko bukiet zwykłych róż wersja 2. róża winną kroplą błądzi we mnie wyznaję oddam ci leonidy spadających gwiazd wieczorem bez głowy na miejscu nie zasnę cóż to był bukiet zwykłych róż
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 przemyślanie łatwa pointa ;P pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z Grechuty :(:( tytuł " czerwone melancholie" dzięki ale dziś mam melancholie, słucham Grechutyu cały dzień, to chore!!! :):)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Stanko!Pani zdziwiona mówi: "Cóż, to przecież bukiet zwykłych róż." Tak, rzeczywiście. Więc cóż ... Niezapomniane utwory Marka Grechuty. PozdrawiaMy.
Marusia aganiok Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Marek to był ktoś i niech tak zostanie:)) Fajnie, że jest jakby nigdzie nie odchodził - - widać to w wierszu:)) Pozdrawiam:))
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gdzie to wino dzikie pnącze czemu już nas nie oplącze mógłbym z tobą w winie ginąć i w osłonę winną zwinąć... Zagrechuciłaś ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wlaśnie tak mój duecie kochany scmok
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i tak zostanie Marusiu, ale dzisiaj mam dzień wspomnień, nostalgia, mój rocznik:(:(
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, tak Inus cosik mnie wziena nostalgija, scmokam mocno!
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ba5rdzo ładnie psorko.
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yhm? :):): ale miło połechtało:):)
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 straszliwie smutasowo, ale i tak czasem bywa a Grechutę także uwielbiam serdeczniasto pozdrawiam życzę radości -teresa
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 taki zwykły, a przeważnie czytałam Pani takie ogromniaste pozdra. ciepła
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tereso, czasem i smutasowo bywa cóz, to był bukiet zwykłych róż, a zarył kolcami w serce:):) dzieks,
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo dziś tak mam Judytko, najzwyklejsze w świecie :):) scmok
IN Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wersja 2. róża winną kroplą błądzi we mnie wyznaję oddam ci leonidy spadających gwiazd wieczorem bez głowy na miejscu nie zasnę cóżto był bukiet zwykłych róż taki mi-siek uroił ;)
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 i siek-dobrze wyroił, :):):)
Baba_Izba Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 oddam ci leonidy spadających gwiazd co roku oglądam leonidy leżąc na pomoście nad jeziorem: wiersz bardzo nastrojowy, ładny, rozbudza nastroje! Cmoczki - baba
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo dziś tak mam Judytko, najzwyklejsze w świecie :):) scmok to fajnie P. Stasiu, nie jest źle, pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi