Koval_ZNowin Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Kolejne drzewo złamało się na mojej drodze bym nie szedł dalej w nieznane. Posłuchałem, nie poszedłem, za chwile katastrofa metr dalej zarwało się niebo. Los nade mną czuwał i zapobiegł temu co mogło stać się z moją głową. Groziło mi urwanie,ale druga szansa nawa droga. Chyba jednak mam coś do zrobienia skoro przeznaczenie daje mi tyle szans na nawy dzień. Na lepszy dzień.
myślątko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 urwanie głowy nie jest chyba niczym szczególnym w dzisiejszych czasach? nie bardzo podoba mi się potoczność wypowiedzi i jej prostość (bo to nie jest ta prostota o którą chodzi)
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 fajnie choć prosto zasmakowałam, na nOwy(?) dzień pozdra. ciepła
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi urwanie, czy jej urwanie, czy mi jej urwanie? Literówki świadczą nie najlepiej o szanowaniu czytacza. Jest myśl, ale nie podoba mi się forma. Pozdrawiam - baba
Tali Maciej Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj słabo słabo i jeszcze raz słabo radzę to przeczytać na spokojnie i postarać sie odnaleźć miejsca w których kawanaławing aż nije po oczach, gdzie niekonieczne są powtórzenia słowne, oraz aby teskt nie był aż tak prostolinijny pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dziękuje za wskazówki, ja jestem prostakiem więc tak piszę:) a wieś mi ojczyzną
Rekomendowane odpowiedzi