Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Babo chwila mrygnięcie?(: ciepło pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odkłaniam się, milutko; ale jednak jak jest szczęśliwa - - to lepiej zauważyć!(docenia się czasem po czasie!) Pozdr.b. - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Teresko! Jak zwykle, jesteś na dobre i gorsze! Dzięki,zdrowie się przyda, bo nie wiem czy się obejdzie bez antybiotyku, oby! również b. serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje za pozdrowienia, oddaję uściskiem. A z tym "popędem boskim",to fakt: baba ma już "same troski"! Ale to minie, idzie prawdziwa wiosna! - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinku, jesteś bardzo łaskawy dla mnie, cieszę się, bo jest ktoś, komu się podoba. Jakaś malutka ale ważna myśł, została w nim zawarta, cieszę sie, że ją dojrzałeś! Serdecznie pozdrawiam! - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chwila trwa ile należy, żeby ją spostrzec - szczęśliwa; zawsze za krótko - ale na ogół mija nie zauważona. Czasem, nie wiadomo czemu - przypomina się i uśmiechamy się do niej! Masz słuszność: wszystko mija!("maleńka idylla taka...") Szczęścia i uśmiechu życzę - baba
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! Oby tych mrygnięć było a było jeszcze ! Czasem szczęście kojarzy się z zapachem, dotykiem, pogodą, czyimś usmiechem, szczęśliwych mgnień jest dużo więcej niż jesteśmy w stanie zauważyć. Mam wrażenie, że Ty to wiesz, jak i ja! Dziękuję, życzę miłości i czułości! - baba
Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! Oby tych mrygnięć było a było jeszcze ! Czasem szczęście kojarzy się z zapachem, dotykiem, pogodą, czyimś usmiechem, szczęśliwych mgnień jest dużo więcej niż jesteśmy w stanie zauważyć. Mam wrażenie, że Ty to wiesz, jak i ja! Dziękuję, życzę miłości i czułości! - baba chyba dawno to było:) dzięki, wzajemnie(:
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! Oby tych mrygnięć było a było jeszcze ! Czasem szczęście kojarzy się z zapachem, dotykiem, pogodą, czyimś usmiechem, szczęśliwych mgnień jest dużo więcej niż jesteśmy w stanie zauważyć. Mam wrażenie, że Ty to wiesz, jak i ja! Dziękuję, życzę miłości i czułości! - baba chyba dawno to było:) dzięki, wzajemnie(: a tak ładnie dzisiaj świeciło słonko! Ja nie wychodziłam z domu, ale mimo to - było miło! A jak coś nie tak, to włączam wyobraźnię, fajno jest! I tego życzę BARDZO! Cmoki - baba.
Judyt Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba dawno to było:) dzięki, wzajemnie(: a tak ładnie dzisiaj świeciło słonko! Ja nie wychodziłam z domu, ale mimo to - było miło! A jak coś nie tak, to włączam wyobraźnię, fajno jest! I tego życzę BARDZO! Cmoki - baba. wzajemnie :) pięknie- tylko aby ta wyobraźnia niezbyt daleko zaszła, pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi