Gość Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 przeszła obok mnie niespokojna w zakątku ciemnego pokoju usiadła na krawędzi szklanego flakonu przeszła bezszelestnie zimnem otarła policzek uwięziła łzę w brylantowej kuli pożegnaniem uleciała spragniona miłości...
Mr.Suicide Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 przeszła obok mnie niespokojna w zakątku ciemnego pokoju usiadła na krawędzi szklanego flakonu przeszła bezszelestnie zimnem otarła policzek uwięziła łzę w brylantowej kuli pożegnaniem uleciała spragniona miłości *** ja to tak interpretuję. skoro 'duszę' masz w tytule nie ma sensu przynajmniej w tym przypadku, przynajmniej jak na mój gust - umieszczać ją w tekście. wiersz, jak wiersz. widać, że zaczynasz. staraj się unikać takich zwrotów, fraz, jak 'dusza', 'brylantowy', 'miłość'. to już było. nikogo raczej nie poruszą sformułowania, które swoje pięć minut miały za czasów romantyzmu ;) pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Niektórzy chcą powrócić do romantyczności
Gość Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 dziękuję za uwagi postaram się o coś lepszego pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórzy chcą przeczytać coś w miarę oryginalnego ;)
Rekomendowane odpowiedzi