Karmenka Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 niewybredna w słowach okropność kiedy dotykasz bez szemrzących w trawie pszczół kiedy czułość pragnąca delikatnego podmuchu staje się przytłaczającą toną beznamiętnych słów kiedy w oku iskra mogąca być najżarliwszym ogniem gaśnie od jednej najbardziej wymuszonej łzy i szept ten słodki uspokajający staje się wichurą niszczącą najpiękniejsze fragmenty mojej duszy
Espena_Sway Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 wciąż jeszcze obija się dość mocno o banaŁ. serio, myślaŁam, że to debiut. pamiętaj, by sŁuchać rad 'starszych', wiem z doświadczenia, że dużo dają. * dotykasz szemrzących w trawie pszczół czułość staje się toną beznamiętnych słów w oku iskra gaśnie od najbardziej wymuszonej łzy * spróbuj z tych zwrotów [które są niezŁe, stworzyć wiersz]. tyle na początek. pozdrawiam świątecznie Espena :)
Rachel_Grass Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 ja podobnie jak poprzedniczki- zacząć od nowa z najlepszymi zwrotami, chociaż to trudne.
Tali Maciej Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 obnarzana własna dusza dla czytelnika straszna to katusza niestety na nie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi