Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński, kwiaty są rzeczywiście narządami płciowymi roślin, ale są to narządy zarówno żeńskie jak i męskie. Ja odebrałem wiersz znacznie subtelniej. Nie dostrzegam w nim żadnej wulgarności.
    • @Jacek_Suchowicz Publikant
    • Gdyby ktoś był zainteresowany: mój autorski tomik wierszy pod tytułem - "Kowal i Podkowa" - może sobie zamówić w Archiwum Akt Nowych jako źródło historyczne lub badawcze, także: poszukać w Bibliotece Narodowej czasopism - "Uważam, że..." i "Tylko Polska" i "Sowa Mokotowa" - tam też publikowałem wiersze, ewentualnie: przez internet - na nieistniejącej już - "Krytyce Literackiej" - tam też można znaleźć moje eseje, dodam: za moich czasów czytanie książek było naturalną czynnością, a teraz? Czytanie i posiadania książek jest awansem na wyższy poziom drabiny społecznej? Śmiechu warte!!! Poziom został drastycznie obniżony i to ludzie zakompleksieni intelektualnie... Mam pisać dalej?   Łukasz Jasiński 
    • Obojetnosc.docx 1 / 1 Przez chwilę wròciła mi chęć do życia chęć do lepszego sobą bycia myślalem że się złych emocji pozbyłem dobrze myślałem lecz się za bardzo przestawiłem i się tez Tych dobrych  emocji pozbyłem   Byłem za bardzo empatyczny ,rozregulowalem się teraz jestem apatyczny zamiast się cieszyć życiem stałem się obojętny na wszystko co się w okòł mnie dzieje  nic do mnie nie dociera czy to piątek czy niedziela  nic nie czuję brak celów motywacji   taki moment rezygnacji nie czuję gniewu żalu ani miłości nic nie czuje zadnych uczuc jestem wstanie obojętności. Wiem że znów muszę w głowie pomajstrować by się mòc w końcu ustabilizować.              M.T  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...