teresa943 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 jasne spojrzenie dobroć serca jak słońce południowe słów paru otucha pomoc w samą porę światło rozjaśnia skrawek nieba samotny promyk zajrzał i pozostał nad stołem świetlisty krąg cieszy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Tereso! w samą porę światło To radość :))) PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Odwzajemniam pozdrowienie -teresa
Baba_Izba Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 samotny promyk zajrzał i pozostał nad stołem Tak mi to zabrzmiało bardzo odświętnie! Życzę, żeby juz na zawsze został! Wiosennie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie pozostał w sercu, a wszyscy tak się na to serce oburzają... to tam jest wiosna, która pozwala się radować... może to zrozumieć tylko ktoś, kto "czuje" jak ty... Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi