zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 każdy jest kowalem swojego losu nad parasolkami rozpala się słońce nasze słowa w zdania ogniście jakbyśmy chcieli spalić swoją arkę wysuszoną na popiół z przymierzem wewnątrz siebie gdzie każdy niewłaściwy gest jak orkan niszczy nas po drodze płacimy rachunek w kawiarni Nasz dom zostawiając słone serwetki odchodzimy od siebie w czeluście miecha kowalowegowersja skrócona każdy jest kowalem własnego losu nad parasolem słońce rozpala słowa ogniście jakbyśmy chcieli spalić arkę rozeschłą z przymierzem wewnątrz każdy niewłaściwy gest jak orkan niszczy płacimy rachunek rzucając słone serwetki w czeluść miecha kowalowego
Waldemar Talar Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Stanisławo moim zdaniem wiersz bardzo ciekawy-a pierwsza strofa mi najbardziej- Waldemar
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Stef, jak mówisz, to wiem że siepodobaci, sercdecznie S&H Waldi, ta w kursywie? Hehehehe dzięki miłego po-po-łudnia
adam sosna Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 tak lubiękażdy kowalem tak gdy kto ogień zapali i w miechy zadmie :)
Marusia aganiok Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 oj trzpiotka!!!Zauważam różnicę między miechem kowalowym a kowalskim:))) jak nie patrzeć; czeluściami podszyte:)) Pozdrawiam:)))
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 a jak miechy wydęte? sosen to co? Marusiu, kowalski od kowla miech pożycza cmok :):):)
Pancolek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 No ten galancie ;) a tak w ogóle, gdzie mogę kupić Pani tomiki? ;P
teresa943 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 każdy jest kowalem swojego losu bardzo ciekawy temat ładnie ujęty podoba się serdeczne cmok -teresa
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kochany Pancolku, to marzenia ściętej pępowiny, a wczoraj Inka mnie o to nagabywała, cobym coś z tym zrobiła, właśnie myslę z myśliwkami:):):) w powyższym zapisie... ;))
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tereso, taka prawda, co wykujesz to masz, zle wykuta podkowa smutek w zagłębieniu chowa serdecznie ściskam
teresa943 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tereso, taka prawda, co wykujesz to masz, zle wykuta podkowa smutek w zagłębieniu chowa serdecznie ściskam a więc trza kuć starannie, tylko to takie trudne serdeczne pozdrówko -teresa
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 to skrócone, tak misiom lepiej widuje. Jak by co - to KONIECZNIE i dla mnie!każdy jest kowalem własnego losu nad parasolem słońce rozpala nasze słowa ogniście jakbyśmy chcieli spalić arkę z przymierzem wewnątrz niewłaściwy gest niszczy rozeschłą żarem płacimy rachunek rzucając słone serwetki w czeluść miecha kowalowego tak sobie, troszkę popsułam, może coś z tego się przyda a może nie. Serdeczności - baba
Pancolek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kochany Pancolku, to marzenia ściętej pępowiny, a wczoraj Inka mnie o to nagabywała, cobym coś z tym zrobiła, właśnie myslę z myśliwkami:):):) w powyższym zapisie... ;)) Otóż to. Powiem Pani, że nawet jakbym miał wyłożyć 3 tys. złotych, nie wahałbym się. Proszę o tym pomyśleć, bo potencjalnych nabywców na orgu nie zabraknie ;)
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kochany Pancolku, to marzenia ściętej pępowiny, a wczoraj Inka mnie o to nagabywała, cobym coś z tym zrobiła, właśnie myslę z myśliwkami:):):) w powyższym zapisie... ;)) Otóż to. Powiem Pani, że nawet jakbym miał wyłożyć 3 tys. złotych, nie wahałbym się. Proszę o tym pomyśleć, bo potencjalnych nabywców na orgu nie zabraknie ;) szczenka mi oklapła:):) za-nie-( a) mówiłam- powie INka cmok
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 no, Babo Izbo to jest dobre, dankeS, tenkjuS i oczeń charaszoS:):):)
Rekomendowane odpowiedzi