kaja-maja28 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Doliną długich cieni szłam dookoła mgła (jak mleko) niebo bez gwiaz niebo bez Ciebie jeszcze ksieżyc nie poszedł spać a już budzi się świt (obłęd szalony) to nie sen to jawa wstaje dzień dzień bez Ciebie.
rugbista121 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 kaju-maju ten wiersz podoba mi sie najbardziej ze wszystkich, które przeczytałem na tym forum!!! Wstaje dzień dzień bez Ciebie w końcu budzę się radosny na przegubach tylko blizny... Idzie noc noc bez Ciebie teraz zasnąć będzię ciężko chciałbym znowu mieć kajdanki...
myślątko Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 pierwsze dwa wersy jak tytuły piosenek SDM ;) niebo bez ciebie śpiewa sumptuastic? niebo bez gwiazd -Patrycja Markowska? obłęd szalony(czas )to Kombi? (wiem) to nie sen - Mega Dance? a ten dzień bez ciebie to mi sie kojarzy z kilkoma piosenkami zgadłam?
Kasiarzyna D. Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 ojej, w tak krótkich wierszach powtórzenia działają tylko na niekorzyść... i lekkość szlag trafił.
kaja-maja28 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 myślątko a mnie z fotką którą oglądałam'Wschód słońca z ksieżycem'-widzisz jakie mamy kojarzenia:) Kasiarzyna-mogą;) rugbista1210- wstał dzień bez Ciebie i strasznie sie wlecze nie mogę sie doczekać kiedy księżyc zaświeci na niebie wśród miliona gwiazd:) by być blisko Ciebie:) Dziękuję za komentarze Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 marianno-już coraz cieplej:) niedługo będzie gorąco:)
Darkface Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 "Doliną długich cieni szłam" - to jest ładne :) Ale takich dni można w obłędzie przeżyć wiele i mieć więcej rozumu od innych, którzy chlubią się tym, że są szczęśliwi ;)
kaja-maja28 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 jak się chce to się wszystko przeżyje:)prócz życia:(
Darkface Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 niby tak :) ale przecież śmierć jest kolejną bramą ;) tam jest czeka nas kolejne życie :)
kaja-maja28 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 tak masz rację, ale czy takie jak na ziemi? tam są tylko dusze. sama się nieraz zastanawiam jak tam jest? A zwłaszcza jak ktoś ma kilka żon, lub kilka mężów? wiadomo serce,ciało można posiąść, duszy nie każdy:) Dusza nie nasza, a nieraz jest tak ,że się zatraca...
Rekomendowane odpowiedzi