Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Rzygam waszym zaplutym światem Kolorami przyprawionym, by szczęście puste wam dawać Wokół waszych zasmrodzonych wieprzowiną serc Jesteście ochydni, obrzydliwy, gnuśni, chciwi nieczuli, bez wzajemności obżeracie się swoim ego Myślicie przewrotnie i złośliwie, a fałszem usłane jest każde wasze słowo, ten bełkot, te wymiociny serc waszych i umysłów pomyleńcami jesteście, gnojem w widłach i pierdołami o papieżach "jeszcze jak!"  Śpiewacie o miłości, cielesne wy kurwy, szmaty, dziwki, spłacane spermą na mordzie, niech wam ja obetrze swoją nienawiścią sroga zima kiedy marznąć będziecie w mojej nienawiści. Wymiociny na dwóch nogach. Sprzątniemy was jednym machnięciem mopa podłogowego, bo niedobrze robi się na samą o was myśl. Poznacie swój strach, ten horror, który was trapi dniami i nocami bowiem przeczuwacie, to, co nastąpi okropna pożoga tego waszego ledwo tlącego się kałem świata emocji, przypadkowych spotkań w rozpadzie tkwiącego. Smród na ulicach rozprzestrzeniacie, jak dałny gówno w pole wozicie, składając swoje życie z jakiegoś ćpania, chlania i jebania. Rzygam
    • @Claire klimatyczny bardzo
    • @Starzec i jeden gen mamy dodatkowy( oprócz tych dziedziczonych po rodzicach) taki nasz tylko wyjątkowy i szalony
    • Dlatego uważam, że należy zostawiać komentarz.  I już samo to przez ograniczenie czasu, jest jakimś realnym wyborem. Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Leona  ciekawe, ale bywa też tak, że zawsze pragnąc zła dobro czyni (Goethe)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...