teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 wyrok bez apelacji pożegnanie pośpieszne wiązanka szarfa rozkłada się na ziemi czeluść nienasycona w dłoniach los grudka ociężała na dębie lawina w dół schodzi na linach sypią kurhan kwiaty bezradne światło drżące do serca tulą przesłanie a priori memento mori
ava mirabell Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smutny ten utwór, przesłanie też śmiertene, taki temat, to i nastrojowi się udzieliło, jednak nie umiem zajarzyć tytułu, ani go powiązać z tematem, no jeszcze ta kropka; nie bardzo kojarzę, po co? ale...co ja tam ;) pozdrawiam ) ava.
teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 bardzo przyziemne i proste: "rak i do nieba" stąd ten tytuł, a smutne, bo śmierć nie jest wesoła ale naprawdę jest dziękuję za czytanie cieplutko pozdrawiam:)
Baba_Izba Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 ładnie oddana ta chwila - choć bardzo smutna! od baby - przytulenie!
teresa943 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 czuję ciepło ramion Baby i bardzo, bardzo dziękuję serdeczne:) :) :)
Rachel_Grass Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 ja też nie kapuję łączności treść-tytuł. memento mori? eee, tam. drwić ze śmierci póki można. ale smutny wiersz, i bardzo ładny, gdybym się tylko mogła z nim zgodzić... pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno, ja też kocham życie a smutki były, minęły i teraz mógł powstać wiersz o realiach życia dziekuję i pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kochanie, dziekuję za pochylenie tytuł można również interpretować tak: "rak go złapał...nieboraka" a od śmierci się nie ucieknie, dlatego warto mocno żyć i mieć się na baczności...najgroźniejsza, gdy udaje się, że jej nie ma (na razie!) póki co życzę ci RADOŚCI:) :)
allena Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 refleksyjny, chociaż jeszcze bym np. za blisko dla mnie lawina i lina; może bez lawiny albo troszeczkę zmienić zapis:)(?) " pośpieszne pożegnanie szarfę czyta ziemia" może bez wiązanki? ale to są moje przemyślenia i Droga Autorka oczywiście nie musi zmieniać:) Pozdrawiam i dodam,że tytuł jest dość czytelny i mocno spasowany z treścią.:) a.
Judyt Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 tematyka dobra nie podoba mi sie: szarfę czyta ziemia niniejszym refleksyjnie pozdr . ciepło
zak stanisława Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 wyrok bez apelacji pożegnanie pośpieszne wiązanka szarfa rozkłada się na ziemi czeluść nienasycona w dłoniach los grudka ociężała na dębie lawina w dół schodzi na linach sypią kurhan kwiaty bezradne światło drżące do serca tulą przesłanie a priori memento mori Sorrrki tereso, lubię te twoje ... cmok z przytupem (baby)
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 jak zawsze milutka wizytka dziękuję bardzo cmok x 3
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stasiu, jesteś nieoceniona, że pomajstrowałaś teraz naprawdę lepiej, dzięki cmokasy gorące:)
teresa943 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Judyt, miało być refleksyjnie, ale jest niewielka zmiana dziękuję i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi