Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Pewien baca w Nowym Targu postaniwił wziąść w przetargu udział już od rana choć sprawa przegrana bo on ciągle jest w letargu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie zarzucaj mi że spałem bo w tym czasie buszowałem po portalu w innym dziale lecz tym wcale się nie chwalę tylko gwoli wyjaśnienia bo to przecież wszystko zmienia a po drugie trzeźwy byłem bo od dawna nic nie piłem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Co w tym lesie się zdarzyło? - pytam bo mnie tam nie było.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Babę ktoś tam strasznie znękał, a zasapał się nastękał W końcu ściągnął gacie uprał w automacie oddał i podpisał - niewidzialna ręka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Coś mi tutaj umysł mąci bo choć sprawa gwałtem trąci nie będzie wyroku. Bo jak dociec? W kroku ślady bardzo wielu prąci. Witam i pozdrawiam. HJ
Johny Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 To był Ninja co miał trening sprać chciał kogoś w tamtym lesie a że on kobiety cenił - ręki na nie nie podniesie jednak trening jak to trening sprać coś trzeba było w końcu a że ludzie gdzieś umknęli wyprał gacie suszył w słońcu
Duilla Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Cos mi się wydaje, że tu błąd się wkradł bo to był lesniczy, który grzyby jadł a, że one były halucynogenne to teraz lesniczy przeżywa gehennę i żadnego ninji wcale tam nie było chyba sie Johny'emu cos tam pomyliło a lesniczy spodnie musiał prać w strumyku no bo po tych grzybach często robił siku i przy tej czynnosci dziewka go nakryła później dwie godziny się nad tym głowiła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy ten Nina był dewiantem, czy odchyłki miewał inne, czy też gacie sprał tak mocno, że zrobiły się dziecinne?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Głowiła się nad czym, nad trzonem czy główką nad twardym prawdziwkiem czy nad miękką sówką?
Duilla Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Gdybym to ja wiedział to bym Ci powiedział.
Johny Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gacie były takie wcześniej- pupa panny była mała ostatnie dziesięciolecie panna wciąż się odchudzała
Johny Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to był ninja przebrany za owego leśniczego co to się najadł grzybami ninja zawsze jest przebrany wszyscy te metody znamy
Rekomendowane odpowiedzi