HAYQ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Miałem kiedyś piękny zlew. Zlew dwukomorowy. Gdy bulgotał czułem zew, poniemiecki to był zlew, taki… przemysłowy. Nie do zdarcia, żeliwny, wszystko w nim zmieściłem. Masywny, praktyczny, Sinej barwy – śliczny! Raz na tydzień zmyłem! Potem Ty zjawiłaś się I popsułaś wszystko Teraz przy blaszanym tkwię Jest okropnie… czysto.
zak stanisława Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiedziały bakterie z żalem do muszli spływając cmok
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a echo z muszli... pływając, ywając, ając. :)
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taką? ;) www.wiadomosci.onet.pl/1356871,1292,1,1,kioskart.html Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 dobry humor jak dla mnie zoned 100% ;p pozdrawiam Jimmy
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poza konkursem ten zoned, ale dzięki za te 100% :)) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi