Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 w autobusie się rozmijają dwa nieba trzask goni gradem za nami chmurną niepewność spotyka się z tylnymi szybami przody pojazdu przez rozwijaną roletę niszczy spiekota pot w ustach mężczyzny jest zachmurzony świadomość że coś większego gna po nim na środku pojazdu położenie zera względna bezwzględna wysokość sturm und drang na smyczy spalin organizm w ciemnych okularach już nic większego automobilisto nie będziesz pan transportować na smyczy ładunek dzikich obłoków poeta co na pętli opuszczał dualizm zapytał czym są dla nas spaliny, prócz spalin? po wyjściu opad zacierał głowy byle do domu zostawić kurtkę na deszczu wyschnie tęczą - mówił poeta byle do domu „prócz spalin łańcuchy kolorów te pogody jak niepogoda” byle do domu „na końcu półkola zmieniają się barwy” a w domach od nowa prócz spalin? autobus w metamorfozach
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 powiem że to ładny wiersz Jimmy myk
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mógłby być lepszy, ale formy nie mam więc piszę, aby pisać. dzięki pozdrawiam Jimmy
myślątko Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 trochę się źle czyta "się" z 1 wersu w miejscu w którym jest mnie tez się podoba taki międzyprzystankowy :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ale naspalałeś Jimmy, efekt cieplarniany idzie w górę. Pozdrawiam. Stef.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, dokładnie międzyprzystankowy ;p pozdrawiam i dzięki Jimmy ps tomik w drodze, zwłoka spowodowana zbieraniem chętnych ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahhaha witam Stefano, chciałem to inaczej, może remake zrobię ;) pozdrawiam i dzięki Jimmy
Judyt Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 podoba mnie się układ pierwszoplanowych siedzeń nieźle na dołkach skacze pozdr. ciepło
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Judytko, cieszę się z tych dołków, taki był zamiar dzięki i pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi