Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Premier w mieście Lancasterze do teatru na rowerze przy pomocy żagli jedzie bo czas nagli a być musi na premierze.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ledwo zdążył na premierę a z nim jego przyjaciele: minister cholera oraz żona mera w niej się premier kocha szczerze.
Johny Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 No a potem po premierze prosząc by mówiła szczerze zapytano żonę mera (bo spotkała reportera) Co też sądzi o premierze?
Duilla Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Żona mera tak odrzekła: idź że dziadu Ty do piekła nie odpowiem na pytanie bo to trudne niesłychanie godność moją to narusza teraz cierpi moja dusza cóż chcesz wiedzieć o Premierze czy jest tak jak dzikie zwierze czy potulny jak baranek jaki z niego jest kochanek? nerwy babie już puściły jak nie rąbnie z całej siły hakiem reportera w szczękę aż zwichnęła sobie rękę dziennikarza krew zalała zębów garść też wyleciała jeszcze z kopa w głowę dostał i sie ze swym życiem rozstał żona mera niewzruszona rzecze - niech ten dziad tu skona bo mnie chroni immunitet żaden sąd oraz komitet nie oskarżą mnie i basta jestem tu najwyższa kasta
Johny Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 i w ten sposób nasz reporter chcąc napisać o teatrze bardzo mocno dostał w mordę z tego mamy morał taki: gdy mowa o sztuce, idą w ruch pięści pałki tasaki
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Śmiech na sali, po premierze. Nie dopłynął - utknął w zerze. W wał wygięło falę, którą wzbudzał stale Dziś na tratwie brudy pierze.
Rekomendowane odpowiedzi