Antoni Abcellak Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 życie buja moją starą łajbą wśród głębin, skał i mielizn proszę Boga by jeszcze raz pozwolił dopłynąć do domu bo gdy wrócę kolejną świeczkę dziękczynną na ołtarzu zapalę a potem znów dom zostawię i na niepewność daleką popłynę nocą czekając by życie powróciło kolejnymi burzami rwącymi żagle naprawione by znów nadzieja i wiara były we mnie silniejsze od strachu
kaja-maja28 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 nie powiem ,że nieładny wiersz,bo bym skłamała,jest bliski ciut mojemu sercu, i oby był to ostatni rejs. Pozdrawiam milutko
Antoni Abcellak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 dzięki kaju-maju, morze to ciekawy temat, przy plaży zabawa a dalej walka z żywiołem, pozdrawiam serdecznie
Anna Boniakowska Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Utwór trochę patetyczny w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Po przeczytaniu czuje się motywacje do wypłyniecia i porzucenia wszelkiej stagnacji.
Rekomendowane odpowiedzi