HAYQ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 tyle cię znam ty się nie łam jestem twój fan fan… bez dwóch zdań nie łam się, powiedz, że że mnie kochasz ale ty nie, ty nie dla mnie z bucem w blokach spotykasz się, żebym pił to już na kpinę zakrawa czy miłość ta musi być krwawa nie dla mnie jest z tobą zabawa dlaczego, dla tego… ech Bronisława?
myślątko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 bluesowy zoned? nuty poproszę :))
HAYQ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nutek tu nie dam rady, ale mogę linię melodyczną podać. No dobra (chłe, chłe) proszzzz... profesjonalnom ;)))) Pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=BTkXaH_wwdc
myślątko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 jak to jezd profesjonal to załamka ;/
Pan poeta 2 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, to ja bym puentę wycioł, a resztę zostawił, no nie chcę być już ostrzejszy, wiersz dobry. pzodr
HAYQ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to nie profeszjonal, pszecierz to sam frontPudelsman tego zonga gra. ;)))
HAYQ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ty, Bronisław jezdeś? Wycioł bym, ale nie mogem, chyba rze oszczejszy kometasz dasz, to pomyśleł Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 HAYQ! Nie wycinaj blu esa on mnie bardzo uuuu ciesza niech się bawi Bronislawa wszak uczucie to rzecz krwawa Pozdrówka.
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Bronisławi uczucie krwawi busembluzga taka z niej ... yhm tego... niezłe, niezłe HAYQ cmok
HAYQ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co Marletko Cię zmyliło, powiedz, powiedz czemu oną zwiesz go, gdy onemu Bronek przecie było? wiersza nie wycinam, no, chyba, że Poe oszczy nusz i klina wbije w bluesisko. Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może sprawa z zarywką tak wpłynęła na to że Bronka mylo z dziwko (peel dziękuje za to) Com napisał źle? To Bronisław je! Uczucie fanu kwawi (jak ten, no... atawizm) ;) Dzięki Stasiu Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 no, jak mu tam, ten herr niemiec ,czy ten no... atawizm czy oni z ową Bronko ma coś wspólnego? czy ona ich trawi? :)))) cmok
HAYQ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bronisław Stasiu - Bronek, na pierwsze mu dali, a Bronki (nawet Niemiec wie, że tam nie było) - wiem, bo do mnie szkop ten, tak samo się przywalił (co mnie qrde z tym Bronkiem nagle podkusiło?) ;)) cmok-cmok
zak stanisława Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 no właśnie co? czyżby ten dowcip o broni w rowie? hehehe co robi żołnierz z bronią w rowie? scmoki
Rekomendowane odpowiedzi