Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 och ta nasza kaja maja pa ta taj i pa ta taj wiersz napisze roześmiana ukazując własny raj piękna mądra kaja maja wszystkich równo zawsze kocha swych miłości nie zataja z problemami jej wynocha kaja maja patatataja kaja maja pa ta taj kocha pisać zakochana i odbiera wszystkim raj kaja maj bęc i główka roześmiana jest makówka a w makówce dynda jarzeniowa prawie nówka synapsowa. PS Autor wiersza zaręcza fikcyjność opowieści, w której dobór jest przypadkowy. Jeśli ktoś się uraził, autor wnosi o wybaczenie i poleca uśmiechnąć się
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z cyklu Uśmiechnięty.
kaja-maja28 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 hahaha-uchachałam się:):):) kaja maja ma konika i to na nim sobie bzyka a ,że ją zostawia czasem, czeka wiernie,bo Go kocha i się śmieje,nawet płacze, bo jej konik choć ja kocha nie może byc z nią. Kaja maja zakochana nie ukrywa tego wcale, że kocha swojego konika, bo ten konik dla niej raj... Maja sobie lata tu i tam kaja swój zakątęk ma nie zabiera nikomu raju, może osłodzić jedynie życie miodem.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domagam się usunięcia tego nierytmicznego i nielogicznego badziewia, bo po inaczej po prostu wkleję od nowa wiersz, chcąc zachować jego czystość.
Pan poeta 2 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domagam się usunięcia tego nierytmicznego i nielogicznego badziewia, bo po inaczej po prostu wkleję od nowa wiersz, chcąc zachować jego czystość. krzysztofi, wnosimy post pod forum o usunięcie kaji?ja już nie mogę.
kaja-maja28 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 sam zacząłeś:)masz teraz problem?
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście ja swój problem załatwię poprzez "Usuń" i "Wklej" - dwa kroki. A Pani ile ma do psychologa lub poradni językowej?
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domagam się usunięcia tego nierytmicznego i nielogicznego badziewia, bo po inaczej po prostu wkleję od nowa wiersz, chcąc zachować jego czystość. krzysztofi, wnosimy post pod forum o usunięcie kaji?ja już nie mogę. Niestety, tu pułapka, w którą wlazłem przez własne zamiłowania, nie mamy podstaw prawnych. Trudno - czasem nietrzeźwość umysłu uchodzi na sucho...
Pan poeta 2 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krzysztofi, wnosimy post pod forum o usunięcie kaji?ja już nie mogę. Niestety, tu pułapka, w którą wlazłem przez własne zamiłowania, nie mamy podstaw prawnych. Trudno - czasem nietrzeźwość umysłu uchodzi na sucho... kogoś mi ta pani przypomina, niniejsza z tym.
kaja-maja28 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Poeto otwórz się-kogo?mogę Ci przypominać.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi tam kaja-maja 28 przypomina Liliannę, ale mniejsza o to, ile ma wcieleń, ważne - zdemaskować je i w pewien sposób zatrzymać przed Apokalipsą na orgu.
ava mirabell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :):p :D
adolf Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krzysztofi, wnosimy post pod forum o usunięcie kaji?ja już nie mogę. Niestety, tu pułapka, w którą wlazłem przez własne zamiłowania, nie mamy podstaw prawnych. Trudno - czasem nietrzeźwość umysłu uchodzi na sucho... Niestety nie ma prawa dotycaacego "czystości poezji' ;-) Panie Krzysztfoie "wioersz" genialny! ;-))))))))))))))))) pozdr. ps. a niech pan sobie wyobrazi co by sie staslo gdyby tak nagle pod kazsdym pana weirszem zaczeli to wklejac! Oni maja sile pana znsizzyc ;-))))))))))_
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety, tu pułapka, w którą wlazłem przez własne zamiłowania, nie mamy podstaw prawnych. Trudno - czasem nietrzeźwość umysłu uchodzi na sucho... Niestety nie ma prawa dotycaacego "czystości poezji' ;-) Panie Krzysztfoie "wioersz" genialny! ;-))))))))))))))))) pozdr. ps. a niech pan sobie wyobrazi co by sie staslo gdyby tak nagle pod kazsdym pana weirszem zaczeli to wklejac! Oni maja sile pana znsizzyc ;-))))))))))_ Ja myślę, że "oni" już to czynią - uparcie i z zapałem cudotwórcy;)
kaja-maja28 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 zależy jak kto to rozumie. Pisał o swojej kotce Kajce,a kaja maja,to nie kotka.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi jest Pani żal. Czytać ze zrozumieniem - to się poetom przydaje.
Rekomendowane odpowiedzi