HAYQ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dzidka jest taka brzydka, że z obrzydzenia w torsjach leżę, Milszy mi pająk, co wstrętną nić tka, niż to obleśne, plugawe zwierzę. Dzidka jest taka brzydka, że na jej widok drętwieję cały Drętwieją palce, drętwieje łydka, drętwy (o zgrozo) jest też ów mały, co prymitywnie, acz sukcesywnie, bezczelnie nawet stół podnosi. Jak żem był płytki? Dziś wiem, że Dzidki to wpływ - nie cichej, skromnej Małgosi. I choć pytają: Coś ty w niej widział? Ja sobie cenię. Świetny przydział!
Marlett Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 HAYQ! Rozbawił mnie Twój tekst powiedz jak to z brzytką Dzidką jest? i skojarzenie takie mam bo o to chodziło; Ach Ziuta, pijany bylem, gdy przed oltarz zaciagnelaś mnie Ach Ziuta, dlaczego się zgodzilem, tak zaluję, tak zaluję dziś . PozdrawiaM.
Pan poeta 2 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety, podobało się tym wyżej...
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 to niezła z niej kotwica pozdr.ciepło
Johny Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Przyjemnie się czyta. Bardzo mi się podoba rym brzydka - nić tka :). Zapamiętam go sobie.
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bo ja wiem? ;))
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Brzydka ona brzydki on, a taka wielka miłość" - pamiętasz taki song? Z "Ziutą" się pomixsiło. i chociaż z Ziutą to był prawdziwy zonk, z Dzidką wspaniale było - wystarczył "Strong" Potem się ułożyło, nie ma co kryć z ócz jej wyczytał mi'ość że tylko wyć. ;)) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Tobie nie? I pewnie nie dasz się przekonać? :\
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj taaaaak. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że choć ten jeden rodzynek wyszedł, dzięki ;)) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Brzydka ona brzydki on, a taka wielka miłość" - pamiętasz taki song? Z "Ziutą" się pomixsiło. i chociaż z Ziutą to był prawdziwy zonk, z Dzidką wspaniale było - wystarczył "Strong" Potem się ułożyło, nie ma co kryć z ócz jej wyczytał mi'ość że tylko wyć. ;)) Pozdrawiam HAYQ! Przepraszam ,że jeszcze raz zacytuję; Gdzieś tu chyba zakpił los. ona brzydka brzydki on. A taka ładna miłość,aż nie realna wręcz tak jakby ich spowiła tęcza tęcz Myślę ,że w miłości wszystko możliwe. Przy okazji poeci maja o czym pisać;)))) Zdrówka.
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie... i miłego pisania :)
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 HAYQ, zonet dobry jest ? jest, bo mi.ośc jest? jest i o tym w tym chodzi. cmok
ava mirabell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekornyś (;P zakamuflowana pochwała brzydoty, prawie jak u Umbercia Eco, wyczuwam w podtekście swoistą prośbę o zrozumienie dla ekscytacji peela, jakby chciał się tłumaczyć z względności postrzegania piękna i chwała za to! pzdr; sdcznie:D zw - sze a.m:)
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekornyś (;P zakamuflowana pochwała brzydoty, prawie jak u Umbercia Eco, wyczuwam w podtekście swoistą prośbę o zrozumienie dla ekscytacji peela, jakby chciał się tłumaczyć z względności postrzegania piękna i chwała za to! pzdr; sdcznie:D zw - sze a.m:) Pięknie to ujęłaś, lecz jam prosty człek i ecco... jeno buty noszę Umbercio chyba by się w ściek - bo przy nim, jam jest jak kalosze. ;) Bardzo serdecznie pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przekonałaś mnie :) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi