Mr._Żubr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 wyczerpaliśmy już wszystkie nasze banały zabrakło ich na nowy rok zostało tylko małe miasto ze swoim dworcem zostało rozedrganie strun głosowych i noworocznie niedzisiejszy mężczyzna została jedna z miejskich bram dziś jest twoją ścianą płaczu błąd, moja droga
Pan poeta 2 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę probować dalej(liczę na ciebie).pozdrawiam.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutna historia... Wiersz się podoba, więc nic więcej nie piszę:P Pozdrawiam.
Echnaton Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 niezły :) można by go jeszcze dopieścić :D pozdrawiam faraon Echna-ton
MISIKIO Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 mało dopieszczony..zgadzam się z przedmówcą.
MISIKIO Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 a propo Mirona. Nie poruszajmy jego osoby, dziadka. Bo ja jestem pra wnukiem...
Rekomendowane odpowiedzi