Magnetowit_R. Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 to ścierwo miało błękitne oczy ogień rozrzucony wokół głowy nie rusza się patrzy a nie widzi klocek pod szyją bzzzzzzzzzz i patrzę w zwoje w jej myśli ona tez się nie ruszała gdy skalpel otwierał drogę z namiastki kosmosu w ten absurd zwany światem mojej ciągłości krwi nigdy nie pozwoliła zajrzeć w swoje myśli nauczony doświadczeniem otworzyłem ją gdy spała znieczulona poprawiaczem samopoczucia oprócz zwojów nie zobaczyłem nic więc po cichu naprawiłem ją rano skarżyła się że boli ją głowa jakby inkubator miał głowę teraz wiem – była podstawiona
Pancolek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 *głowę. 2 ostatnie strofy bardziej docierają. Jakiś dziwny klimat wytworzyłeś, aż się wzdrygnąłem. I, niestety, nie ocenię go, bo nie bardzo potrafię przetrawić treść. Pancuś
Magnetowit_R. Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za korekte,jak mysle 2 ostatnie docierają bo dotycza twojego ulubionego tematu - relacji i chemii w związku, pierwsza - taki obraz który mi gdzies siedzi z sekcji zwłok. Na tej wlasnie poczułem "cos" przez te turkusowe smutne martwe oczy i połomien gęstwiny włosow... pozdrawiam Ps. nie wiem czy to odosobnione odczucie, ale brak komentarzy przy sporej liczbie wejsc "na utwor" zaczynam traktować jako uznanie dla wiersza ;)
amerrozzo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Magnetowidzie R., nie ciesz się, to ja wchodziłem i wychodziłem z tego wątku, więc nabiłem Ci coś koło 40 wejść ;-) Zatrzymałem się na 3. wersie - nie dlatego, że tekst mierny, ale dlatego, że mierny ze mnie dzisiaj czytelnik. Nie chce mi się czytać. Ale jeden błąd w tym 3. wersie znalazłem. Masz tak: "nie rusza się patrzy a nie widzi". "A" powinno być zamienione na "ale", bo tak jest błąd. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi