Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 życia w minutach puls pokazała delikatność w płynności uniesieniach patronki podarowanej zatopiłam wszystkie zmysły oddaję rękawiczki i nie martwię się że będzie zimo podskakiwała w sobie lekko położyła serce na stole to oklepane wyrazem smukłym o wydarciach najkruchszych wielki też może błądzić podłamującą mową w ornamentach ukryty jeden oddech czystej barwy upust kropel przykryj skamieniałą obwiązaną rzemykiem drżącymi liliami głucha 1.01.07r.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie nadążam za Twoją płodnością.
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Stefanie nie było jej aż ta wiele:) dziękuję za obecność płodność piękno samo w sobie pozdrawiam ciepłoo
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Judyt! Są takie czasodziejskie rękawiczki i radość przynoszą;) Rodości.
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie?oo no są wzajemnie dzięki za obecność pozdrawiam ciepło
Tomasz_Piekło Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, Judyt. Tak nie można (moim zdaniem) jak w tym pogrubionym tekście. Piszesz niby poważny wiersz, a tu wchodzisz z taką wstawką, z grą do czytelnika, mieszasz konwencję i robi się z tego żart, a chyba tak nie miało być. Mało w tym świeżości i czegoś nowego, niestety. Rozwiń skrzydła, pisz pełnymi zdaniami, oddychaj pełną piersią, nie duś się w takim schemacie;) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, Judyt. Tak nie można (moim zdaniem) jak w tym pogrubionym tekście. Piszesz niby poważny wiersz, a tu wchodzisz z taką wstawką, z grą do czytelnika, mieszasz konwencję i robi się z tego żart, a chyba tak nie miało być. Mało w tym świeżości i czegoś nowego, niestety. Rozwiń skrzydła, pisz pełnymi zdaniami, oddychaj pełną piersią, nie duś się w takim schemacie;) Pozdrawiam udusiłam się jedym słowem dupa oj:) może o to chodzi że nie znam konwencji mmm zastanowię się nad grubym zaznaczeniem, pełymi zdaniami mmm dziękuję bardzo wdźwięcznie za słów kilka i za obecność pozdrawiam ciepło
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 a ja tam, niech! Powiem! Bbbbbbbbbbbbbbardzo zazdroszczę, bbbbbbbbbardzo życzliwie, bbbbbbbbbbez krzty zawiści umiejętności taaaaaaaaakiej twórczości! Nawet chyba mi się rymnęło, bo misię bardzo! A co ze spankiem?
Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamurowało mnie już wyżej dzięki bardzo serdecznie :0 wolałabym żeby to nie powstało częściowo lecz nie da się uniknąć nie da za obecność pozdr. ciepło
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 obrazowo bardzo ;) pozdrawiam
Rafał Różewicz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ładne, lecz czasem ciężko się czyta nie dżungla, ale mały park słów. Kiedyś była w 1948 Czerwona Rękawiczka:) Pozdrawiam serdecznie:)
Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łojeju to jeszcze nie istniałam:)) a gdzie to? ładne jak żadne;) i dobrze hehe a że Różewicza hm nie znalazłam dzięki za obecność pozdrawiam ciepło a jednak? o: /rękawiczka Mieszkaniec gorejącego krzewu został zaklęty w zimne bóstwo eksmitowany do betonowych bunkrów naw i krużganków czołgamy się przed Nim wykrzykujemy żądania by uciec z lękiem na alarm dzwonów zostaje sam i spija wodę z kropideł nie poimy Go łzami radości tropi pozostawione ślady kilka brzęczących monet (może to nowe serce?) aż w końcu to czego szukał ktoś tu zostawił część siebie czerwona rękawiczka na poręczy/
Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność piękne słowo a co na tym łoobrazie? (ależ się schował i nie zauważyła) pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 noooooooooooooooo - bardzo
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Adamie serdecznie pozdrawiam i za obecność kłaniam większym zaskoczeniem
Rekomendowane odpowiedzi