Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 nie muszę zapalać światła kiedy nie chce pękać kieliszek rzucony za siebie patrzeć strach sam przechodzi nad ranem w znak zapytania deszcz pada wyłącznie z mojej winy powstaje tylko jedna przestrzeń za wszelką cenę trzeba zgnieść na miazgę i starannie ugotować nie przynoś mi opatrunku w puszcze
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A śnieg nie pada z mojej winy, pozdrawiam Marlettko.
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Pogoda zawsze od kogoś uzależniona;) Dziękuję.Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 najpierw ugotować później zgnieść do smaku doprawić z apetytem zjeść!
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli dogonię...;) Radości.
adam sosna Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 "co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" :):):)
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 hmmmm! Będzie wiele radości w Nowym Roku! jak u Barei :))))
zak stanisława Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 zdrówka Mareletto, radości, śnieg padał a teraz jest roztop, i czyja to wina? fajny wiersz.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 na pewno moja, ale podoba mi się wiersz:)) Bardzo:)) Pozdrawiam po nowemu - bardziej:)) EK
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Również życzę zdrowia i zawsze cudnej pogody ... ducha:) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Ah! wszystkiemu i tak winna pogoda;) Dziękuję i ciepło pozdrawiaM.
Rafał Różewicz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja się zawsze w przerzutniach gubię, gust. Ale wers:"deszcz pada wyłącznie z mojej winy" mi się podoba. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał! Z pewnością nie pogubisz się jeśli dokładniej przeczytasz:)) Dziękuję za czytanie. Słoneczka.
Rekomendowane odpowiedzi