Kreska Kropka Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 być bywać bywało bywa, że bywanie bywalstwo bywalowanie bycia bywalowanie bytem bzyczące muchą dźwięczące bączkiem bądace na chwilę chwil nieprzemożnie rozdarte rozdarcie na spodniach zabieg celowy przemyslany skrupulatnie w ciszy obyty plan instrumentalnie nasunięty nerw w nerw nerwowy wariacyja mózgowa rozdarcie bez użycia nozyczek rozprute palcami i paznokciem wystające białe nitki równoległe harmoniczne pociągnięcia zdarta z dżinsu powszechność uniwersalność rozpruta powierzchowność przejechana zachwiana mundurkowa propaganda bycia dżinsu wynaturzenie formy wyplenienie robactwa w rozsypce celowej przemyślanej kleji się dżinsowa paleta barw Wróc, wróc. To nie tak. Wstań. Załuż. I zapnij. Wyjdź z dziurą na udzie z udem pod dziurą w bycie w istnieniu gołego uda uda się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Gwozdan Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Mnie się naprawdę podoba. Bardzo, bardzo ciekawie potraktowałaś temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allena Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. załuż? kleji? miała być zabawa słowem? może jest, ale nie dla mnie; literówki psują jeszcze bardziej:) a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wstrentny Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładny nick. Kropka to w nim imię czy nazwisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 takie sobie te spodnie za ciasne pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tali Maciej Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 spontan twórczy, miało być ciekawe było nudne, ale warto próbować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Kropka Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dziękuję za wszystkie komenatrze. Bardzo przemyślałam ten wiersz i naprwadę każde słowo zostało dopieszczone. Dopracowane. Jesli jest to właśnie miało być dokładnie takie. Moje. trochę gombrowiczowskie, ale moje. Na mnie te dżinsy leżą jak ulał. :):) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rachel_Grass Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 mnie też od razu, już przy pierwszej strofie, skojarzyło się z Gombrowiczem. "bembergowanie bembergiem w berg". mam nadzieję, że zamierzone. no cóż, dżinsy może trochę przyciasne, ale za to w bardzo ładnym, jak dla mnie, kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi