Mariusz Dogg Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moje ostatnie kuszenie rozpoznam wówczas Gdy na katafalku życia nie pierwszy raz leżąc ujrzę Białego Anioła Za którym krokiem żołnierza z oddaniem apostoła Pójdę z wyprostowaną postawą Nie skuszę się życiem pod inną oprawą [sub]Tekst był edytowany przez kombz dnia 16-05-2004 17:15.[/sub]
Mariusz Dogg Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki...jestem szczęśliwy ... tak pochlebny komentarz...zaraz zmieniam forme P.S. Napisałem go po obejrzeniu filmu o Chrystusie o podobnym tytule [sub]Tekst był edytowany przez kombz dnia 16-05-2004 17:14.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez kombz dnia 16-05-2004 19:56.[/sub]
Sonnengott Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hm, nie widziałem poprzedniej formy, więc trudno się do czegoś przyczepić :) pozdrawiam
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czytałem obie wersje i ta obecna o wiele lepiej pasuje do treści,przyjemniej sie czyta, podoba sie piotr(therion)
Mariusz Dogg Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu należą się podziękowania Ewie : Dziękuję P.S. Mnie też się podoba bardziej
Rekomendowane odpowiedzi