J M Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wychowany w szarości i awanturach Nienawidziłeś szkoły i przemieniałeś to w słowa Wiersze Zapisane w zeszycie od matematyki Obsesyjnie gryzmoliłeś ogryzkiem ołówka Po okładkach Próbowałeś zmienić coś w życiu Profesorzy chwalili cię za twoją twórczość Geniusz - mówili A ich głowy zanikały w kłębach dymu Każde wydawnictwo przyjmowało cię z pocałowaniem ręki Teraz siedzisz w fotelu i pijesz whisky Wchowany szarości i awanturach Nienawidziłem szkoły i zmieniałem to w słowa Wiersze Nabazgrane koślawo w zeszycie od Ruskiego Zmieniałem co się dało w moim życiu Profesrzy deptali mnie za inność Leń i flejtuch - mówili A ich sylwetki znikały w mroku korytarzy Teraz robię zdjęcia Każde czaspismo przyjmuje mnie z pocałowaniem ręki Fotografuję zabytki Do artykułów z dziedziny historii Tylko co mi z tego Jak zawsze chciałem pisać wiersze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi