@vioara stelelor
Bardzo dziękuję!
To piękne odczytanie - ta granica między nocą a porankiem jako granica między tym, co możliwe w mroku, a prawdą światła. Nie narzucałam jednej wersji, więc cieszę się, że tekst otworzył się dla Ciebie w ten sposób. Dziękuję za tak uważną lekturę i świetny komentarz.
Serdecznie pozdrawiam. :)
@Myszolak
Bardzo dziękuję!
To, co napisałaś o tym, że tylko w nocy relacja „jako tako wypełnia potrzeby", bo noc nie szuka wrażeń, a spokoju - to bardzo celne. I ten koniec o tym, dlaczego trudno odejść mimo znużenia... tak, właśnie o to chodziło. O bezruch, który jest wyborem, bo sentyment okazuje się silniejszy niż życie.
Serdecznie pozdrawiam. :)
@Lenore Grey
dziękuję:) pozdrawiam:)
@violetta
myślisz? dlaczego? :) tak właśnie się czuję ostatnio…jakby ktoś mnie obserwował:)
Ale Jezus ? ;)
@vioara stelelor
wiosennie.? owszem:) dostrzegam wszystkie oznaki wiosny.! Pozdrawiam:) dziękuje.!
@Berenika97
zima zmierza ku wiośnie.! dni stają się coraz dłuższe, już za chwileczkę, za momencik słońce przekroczy granicę równika:) i światło zwycięży mrok ;) dziękuję.! Pozdrawiam serdecznie:)
@Migrena
słyszałam je dzisiaj Migrenko.! żurawie :) czekam na bociany! Mają gniazdo, obok mojego domu:)
To są tylko moje bociany ;) pozdrawiam i dziękuję:)
@Myszolak dziękuję za pokazanie innego podejścia;)
Trzymaj się zdrowo,
Pozdrawiam
@Berenika97 szczrze mówiąc to nie jest mój rym, tylko zapozyczony- nie mów nikomu;) więc chyba nie zasłużyłam sobie na ten komplement, a może mam kompleksy :D