Krzysztof Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 cicho cicho przychodzi wieczór siedzę jeden przy otwartym oknie nie kochaj gwiazd ich dużo ich dużo a księżyc księżyc tylko jeden zrozum co ty jemu mówisz ty milczysz ty milczysz kiedy deszcz szalenie przedziera się ty leżysz na zielonej łące wczepiony ręcami w ziemię w ziemię i czekasz księżyca bo tylko on zrozumie co ty jemu mówisz ty milczysz ty milczysz wrywają się słowa we mnie ja nie słyszę ich sensu nie słuchaj dźwięków ich dużo ich dużo a cisza tylko jedna pozwól mi dotknąć wiatru ja milczę a ty zabierz wszystko ode mnie wszystko co potrzebujesz choć nic ja i tak nie mam nic cicho cicho echem odbijają się kroki we mnie a może to ja idę ja idę i ja milczę a ty zabierz wszystko ode mnie wszystko co potrzebujesz choć nic ja i tak nie mam ja milczę a ty zabierz wszystko ode mnie wszystko co potrzebujesz choć nic ja i tak nie mam ja milczę
Krzysztof Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale myślę, że to mogłobyć jak refren piosenki, według mnie wzmacnia tą nastrojowość :)
Rekomendowane odpowiedzi