Pancolek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 w czasie tamtej rozmowy nie czuliśmy się w obowiązku żeby robić sceny o dziwo poszło gładko – po partnersku nawet pomyślałem uda się z ostatnimi krokami zmieniłem zdanieskończyło się i żadne pierdolenie o czasie nic nie da trzeba zgrzytnąć zębami zakryć twarz dłonią zacisnąć usta na poduszce twoje oczy zawiązać brunatną apaszką nic nie wymazywać pobrudzić kartkę kurwa pobrudzić ją
Marlett Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pancolku! Coraz mocniej podsycasz emocjami. Druga strofa dla mnie najlepsza. Lubię mocne pointy i myślę by ją wzmocnić w inny sposób. Słońca.
amerrozzo Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pancolek - nie możesz zaraz pod wierszem pisać: "trochę prywaty. Przepraszam.", bo to wpływa na ocenę odbiorców. Jak tak przepraszasz, to aż się chce napisać Ci coś miłego o wierszu, ale tego chyba obiektywnością nie nazwiesz, prawda? Dlatego nie piszcie, że przepraszacie za cokolwiek (sam też tak kilka razy zrobiłem i żałuję). A już na pewno nie piszcie: "wiem, wiersz jest słaby, no ale trudno", bo potem dochodzi do tego, że komentujący pocieszają autora wiersza, miast oceniać tekst obiektywnie. Co do wiersza - w W się nie wypowiadam nigdy, to znaczy nic nie podpowiadam, bo nie czuję się na siłach. Ale jeśli miałbym tak na szybko ocenić - to oceniam na plusa. Nie pamiętam, kiedy widziałem przekleństwo w Twoich wierszach. Tu zaś widzę aż dwa dosadne słowa, znaczy dużo emocji z siebie wycisnąłeś. Puenta jest zajebista. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dobre to jest, pozdrawiam, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie! i może bez tego "dopisu o prywacie" :)))) Plusowo, fajnie:)))
Judyt Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 kupa złości i agresji spokojnie czas płynie tylko my w nim jakoś się gubimy a rana jest miejscem chwały w którym dokonuje się spotkanie pozdrawiam ciepło
Pancolek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Marlettko; tym razem emocje prawdziwe. Wolałbym pisać gnioty, gdzie nie jestem peel'em. Dziękuję serdecznie i sugestię przemyślę. mariannko; ciepełko się przyda. Na spokojnie w takich sytuacjach można coś ustalić, ale jak trafnie napisałaś, to 'miłe złego początki'. Ciepełkuję również amerrozzo; już skasowałem. Tak się nieszczęśliwie złożyło, że mnie poniosło trochę i tak ten wiersz powstał. I fakt faktem - cała sytuacja wycisnęła ze mnie emocje. Ciężka dola rozstań z przymusu. Ostatnio coś sporo przeklinam w wierszach (ale warsztatowych). Dzięki wielkie za plusa. Panie Stefanie; bardzo mi miło. Wyszedł wiarygodnie, bo inaczej nie mógł. Pozdrawiam również. Pani Ewo; uśmiechem wielkim dziękuję, a niepotrzebny podpis już wita się z kosmitami. Pozdrawiam serdecznie. Judytko; stało się, a słowa trafne. Tyle że złość na los, nie na Nią. To wewnętrzny bajzel. Trzeba zacząć oczyszczać ranę. Powolutku. Pancolek
Pancolek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 youtube.com/watch?v=Xy7WSIufQrc Dla tych, którzy jeszcze zajrzą. Mały bonus. Pancolek wymięka. Dobrej nocy wszystkim.
adam sosna Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 mam taki zgryzik - nie lubię brutalizmów i skazę - brutalizuję gdy ptasie dzioby zbyt w górze widzę :)
Pancolek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 mariannko; bukiety niewiele pomogą, niestety. Czasem to już nie ich sprawa. Dziękuję za czytanie Pancolka. Bardzo. Adamie; też nie lubię, ale czasami za mało we mnie stoickiego spokoju, żeby się bawić w ładne mówienie. Mam nadzieję, że mój dzióbek się nie wychyla ;)
Marlett Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku; Niewątpliwie rozstaniom towarzyszą silne emocje. Wiersz pisany 'na gorąco'.Z czasem ogień przygasa, ale warto pisać emocjami. PozdrawiaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ostatnie dwa wersy to wiersz! reszta lipa powszechnie stosowana pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby? Może jak się ma rezerwę i jest się w miarę powściągliwym, ale rzadko wychodzą z tego wiersze, na gorąco się pisze pamiętniki - jak dla mnie pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Marlett; racja, muszę trochę podmienić tytuł, bo inaczej faktycznie dosłownie się robi aż nadto. Dziekuję za miłe słowa. Jimmy; masz rację. Ciężko z Tobą polemizować, bo nie ma tu dystansu, ani silenia się na jakąś wybitną poezję. Z emocji i tyle. Jakoś go trochę podrasuję i tytuł zmienię, bo pamiętniczkiem zapachniało. Słabsze dni. Wybaczysz? :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Braku polemiki nigdy ;) toć ja wszystko dla konwersacji... pozdrawiam Jimmy
Marek Gwozdan Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan chyba w życiu lipy nie widział ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi