Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 kot łazi i wygląda jakby szukał myszy którą przed chwilą uśmiercił zieloność oczu niczym tabu - nic nie mówi człowiekowi nawykłemu do fałszu bo tylko ogon jeszcze wyraża się uniesieniem i zależy od nastroju samego kota
Judyt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 a ten kot to z nawykami?:)) czy człowieka tak wzrokiem przykuł pozdr. ciepło
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 "usmiercił"/uśmiercił -- ano. na mnie się obraziła rodzina kocic, bo przyniosłam do domu małe kocię. ta, którą chowałam od małego - prycha na mnie... te kobiety! za żadną kocicą nie trafisz (a im dłuższe ma nogi, tym gorzej z trafieniem). pozdrawiam
Tomasz_Piekło Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 'Uśmiercił' bym zmienił, jakieś zadrapanie pazurkiem może;) a poważnie to to słowo źle brzmi i jakoś nie pasuje jego wyniosłość do tej sytuacji. Reszta ładna i zgrabnie napisana. Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ten kot to senior rodu - ciekawy przypadek wie, że ma pod opieką resztę czyli 14 sztuk:)) Dziękuję za zagląd i pozdrawiam ciepło:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam hodowlę - teraz 15 sztuk:)) Mogę służyć radą:))))) Dziękuję za wskazanie "byka" - poprawiony.:) Pozdrowienia:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 'Uśmiercił' bym zmienił, jakieś zadrapanie pazurkiem może;) a poważnie to to słowo źle brzmi i jakoś nie pasuje jego wyniosłość do tej sytuacji. Reszta ładna i zgrabnie napisana. Pozdrawiam Dzięki Tomaszu - nie ma sprawy, też mnie razi ten wyraz, ale nie wiem co wzamian:))) Dzięki za komentarz, pozdrawiam serdecznie :)) EK
Judyt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ten kot to senior rodu - ciekawy przypadek wie, że ma pod opieką resztę czyli 14 sztuk:)) Dziękuję za zagląd i pozdrawiam ciepło:)) EK miałam dawniej urwisa co to po gałęziach się wspinał dziękuję
Beenie M Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Kosie, nie koty, a ludzi miałaś obserwować ;))) pozdrawiam w przelocie :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Co tam, mój ogon zależy od nastroju Henrietki.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzenie "dych w dychę"!!!! Dzięki - to miałam pośrednio "za pazuchą":)))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noż to przecie o ludziach prawienie:))) hihi!! Pozdrawiam i nie wiem czemu przelot? :))
Beenie M Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noż to przecie o ludziach prawienie:))) hihi!! Pozdrawiam i nie wiem czemu przelot? :)) A więc obserwuj dalej, Kosiaku, i może zamiast fałszywego kota, wypatrzysz łagodną owieczkę albo wiernego psa. "latam" tu i tam, stąd przelot :)
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ewo! Koty mądre zwierzęta bardzo ostrożne nim zaufają ..to w człowieku fałsz. Pozdrawiam ciepło i miło jak kot potrafi.
Fanaberka Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten Stefan :-D Może odwrotnie - nastrój od ogona :-) Duże fragmenty mi się podobają: początek pierwszej zwrotki i numer z ogonem. Wersyfikacja środka jakby uklepana na siłę w przygotowaną wcześniej formę. Ale już nic nie mówię, co ja tam mogę wiedzieć o pisaniu wierszy ;D
Ewa_Kos Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten Stefan :-D Może odwrotnie - nastrój od ogona :-) Duże fragmenty mi się podobają: początek pierwszej zwrotki i numer z ogonem. Wersyfikacja środka jakby uklepana na siłę w przygotowaną wcześniej formę. Ale już nic nie mówię, co ja tam mogę wiedzieć o pisaniu wierszy ;D O matko przecież wiesz, że się znasz i zawsze Ciebie słucham, a jak już nie to "przemyślowywuję".Jeśli masz jakieś sugestie - to czekam w uniżeniu:))) Pozdrawiam kocio :)))
Rekomendowane odpowiedzi