Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 niczym wino czerwone w kielichu zwiewna gracja jak mgiełka we mgle wącha ciszę i piękno po cichu siebie szuka po życiu we dnie zlicza maki na łąkach spokoju roztańczona z kwiatami porankiem rzuca ból na pożarcie potworom sarabanda poety kochanka
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Stefanie! Ech! Ukłony dla Henrietki:)) PozdrawiaMy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki, macie jej uśmiech.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tak! Oj tak! Wszystko to prawda:)) Serdeczności i uściski ode mnie dla P.Henriety.:)) Stefanie serdecznie pozdrawiam:)) EK
Judyt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 a nie znam tej Pani ale fajnie się przeinacza pozdr.ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz., dobrze pchlinko, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tak! Oj tak! Wszystko to prawda:)) Serdeczności i uściski ode mnie dla P.Henriety.:)) Stefanie serdecznie pozdrawiam:)) EK Cześć Ewo, pozdrawiamy serdecznie.S&H.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta z pani to Henrietka, moja żona i muza, kobieta piękna, mądra i z czarnym warkoczem. Pozdrawiamy, S&H.
Judyt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta z pani to Henrietka, moja żona i muza, kobieta piękna, mądra i z czarnym warkoczem. Pozdrawiamy, S&H. :) winnie zwinnie dzięki za wyjaśnienia Henrietka się cieszy;) pozdr.ciepło
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) bardzo ciepłe słowa. przyjemny tekst, nawet dla postronnych. serdeczności
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta z pani to Henrietka, moja żona i muza, kobieta piękna, mądra i z czarnym warkoczem. Pozdrawiamy, S&H. :) winnie zwinnie dzięki za wyjaśnienia Henrietka się cieszy;) pozdr.ciepło Henrietka lubi moje wierszyki, ale jest bardzo wymagająca (Uniwersytet Wrocławski), ale czasem przymyka oko, dz, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) bardzo ciepłe słowa. przyjemny tekst, nawet dla postronnych. serdeczności Dzieki Ewo, nie tak łatwo Ci pójdzie w saunie, Henrietka trzyma wysoki poziom.
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) bardzo ciepłe słowa. przyjemny tekst, nawet dla postronnych. serdeczności Dzieki Ewo, nie tak łatwo Ci pójdzie w saunie, Henrietka trzyma wysoki poziom. nie namawiaj, bo jeszcze zostaniesz wyproszony. skoro Henrietka lepszym kompanem. ;) baby tez potrafią nie jedno. np gadać potrafią. bardzo długo. umarłbyś z nudów mając dwie w saunie. pozdrawiam twoją muzę:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Ewo, nie tak łatwo Ci pójdzie w saunie, Henrietka trzyma wysoki poziom. nie namawiaj, bo jeszcze zostaniesz wyproszony. skoro Henrietka lepszym kompanem. ;) baby tez potrafią nie jedno. np gadać potrafią. bardzo długo. umarłbyś z nudów mając dwie w saunie. pozdrawiam twoją muzę:) Jakoś w tej się znajdziemy, spoko.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 pozdrawiam stare dobre małżeństwo ;) Stefan rymuj więcej! Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Jimmy, pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 uroczo i nastrojowo. pozdrawiam Waldemar
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dz. Waldemarze, pozdrawiam.
Tuśka Tuchowska Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ech. Żeby ktoś o mnie tak napisał, ale nie... Dołączam się do życzeń i pozdrowień. Miłego
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisze, ładniej. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi