Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrzucam siebie oknami, drzwiami
Upycham walizki bezsensu
Do jednych mniej do innych więcej
Oddycham jeszcze chwilę
Byłeś słowami
Nie ma cię słowem na papierze pisanym
Nie ma cię nikt nie wypowiedział twojego ja
Nie ma cię
Walizki stoją na peronie samotne

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Waldemar_Talar_Talar Podoba mi się, na gwiazdkę podarowałbym Ci interpunkcję bo trochę mi jej brakuje. Pozdrawiam! Wesołych Świąt!
    • @Marcin Tarnowskino tak tylko czy powinniśmy mierzyć się z ludami pobitymi. W końcu potencjał ogromny drzemał i drzemie w polskim narodzie. Mamy gorące głowy i nigdy nie pogodzimy się aby ktoś nami rządził. Mamy po prostu swoją chlubną przeszłość.  Gdybyśmy tylko mieli polskich królów to by było korzystniej. Zaprzepaszczona szansa z Wazami którzy mogli rządzić Rosją a uwiązali się w bezsensowne wojny o tron w Szwecji. 
    • @hollow man proponuję kubę(ł) k zimnej wody  To ponoć pomaga na głowę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@hollow man a tak poważnie to bardzo dziękuję  Miło mi że wiersz zatrzymał 
    • @lovej Masz tu cały zestaw podręczny poety do miksowania o miłości. I pewnie czujesz co piszesz i byłbym niesprawiedliwy gdybym nie docenił autentyczności. Ale te emocje, te przeżycia możesz opowiedzieć na swój nowy i piękny sposób. Tylko musisz dotrzeć do ich nerwu, może do granic, musisz to poznać, wejść głęboko we własne flaki. I blisko rdzenia kręgowego odkryjesz opiłki złota i inni też je zobaczą.
    • Każda bajka baśń legenda jest dla mnie jak kolęda której słuchać uwielbiam złote chwile z nią spędzam chwile które czasu nie mierzą w czar magię i zaklęcia wierzą chwile wesołe ciepłe i miłe mające w sobie tajemnic tyle Dlatego mimo mojej dorosłości tkwi we mnie coś z dziecinności która fantazji się nie boi która czasem łezkę uroni   Z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkim  którzy lubią poezje życzę spokojnych miłych  chwil przy świątecznym stole  - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...