Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdy wskazówki zegara się mijają z północą na mym cichym poddaszu zęby strachem dygocą oczy silnie domykam aby kształtów ruchliwych pozbyć się z wyobraźni zamknąć świat perspektywy czy też wlezę pod łóżko czy zostanę pod kocem wyimaginowany upiór cieniem łopocze blady zasypiam w końcu przyciskając do serca twoją twarz uśmiechniętą co spogląda ze zdjęcia [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 05-05-2004 21:22.[/sub]
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nieźle, nieżle.Podoba mi się. Pozdr..)))
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję ślicznie - staram sie jak mogę: ) serdecznie pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję, ze zechciałas poswiecic chwilkę na ten wiersz - całe szczescie, że sie spodobał...: ) miłej nocy
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "gdy wskazówki zegara się mijają z północą" A co z tym? Toż to tragiczne jest. "gdy wskazówki zegara tańczą cicho z północą na mym ciemnym poddaszu(...)" Może tak? Więcej mnie drażni, ale nie aż tak bardzo, więc dam spokój. [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 06-05-2004 08:39.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewciu - wersy są 7-zgłoskowe, a Ty proponujesz wrzucić jeden dziewięcio? dziękuję za zainteresowanie : ]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję jak zwykle za pomoc - jeśli drażnią inne zagrania pisz które...chociażby króciutko na PW pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi