Kamil Rot Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest tam ktos ,daleko Na horyzoncie snow i marzen W nas siedzi gleboko W nas patrzy i placze !! Jest tam ktos ,daleko Naszym rajem w sercu widzi W naszych oczach jest wygrany A nadzieja on się żywi !! Jest tam ktos ,daleko Czy można się nim cieszyc ? Czy wierzyc czy ufac ? Nikt nie odpowie , Nikt nie zaprzeczy, A nadzieja grzeszy i grzeszy !!!!
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Kamil ! wiesz ze ten wiersz mnie zaciekawil, zwlaszcza zakonczenie perfidno bezradne. koniecznie uzywaj znakow interpunkcyjnych na przyszlosc ! czekam na nastepne wiersze i zycze powodzenia (((; pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie będę komentował wierszy 'niepopolsku' - można chyba poświęcić minutę czasu aby zapisać utwór literacki bez takich badziewi: ufac snow wierzyc itp. drażni mnie to
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może Kamilu piszesz ten wiersz na komputerze na którym nie ma polskich znaków. Tak myślę. Pozdr..))))
Kamil Rot Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuje za komentarze i już będe używał polskich znaków hehe jak będe miał chwile to podeśle inny wiersz i mam nadzieję że spotkam się zarówno z krytyka jak i ze zrozumieniem :)tak jak to było teraz , dziękuje za uwagi i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi